Joo-o, taas masentaa vaikka torstaina oli aivan sairaan hauskaa.

Tosiaankin, torstaina käytiin Prodigyn keikalla ja lämppärinä ihana Enter Shikari. <3 Parempaa keikkaa ei minun historiasta löydy, meillä oli hirmu hauskaa vaikka Prodigyn aloittaessa meinasin murskautua pari kertaa ihmispaljouteen ja siihen kun jostain syystä kaikkien piti päästä miun eteen ja minua oli kauheen mukavaa töniä. Ja jossain vaiheessa joku kaljupäinen poika vaan nojaili miun selkään kun se oli ihan sammumispisteessä. : D Ainakin yksi tyttö tipahti ennen keikan alkua kun väenpaljous oli niin tukahduttava ja kyllä siellä kuuma tuli! Vaikka olin varustautunut pelkkiin farkkuihin ja lyhythihaiseen T-paitaan. Itseasiassa miulla oli 2 paitaa päällekäin kun ostin sellaisen hienon Prodigyn keikkapaidan ja päällehän se piti saada. x) Sisko ja Tonikin osti omat paidat ja siskon pinkki paita hehkui pimeässä! 8D Se oli upea.
Enter Shikari oli todellakin aivan uskomattoman ihana, pompin vissiin jokaisen biisin aikana ja lauloin mukana minkä vaan pystyin. Ja täysillä tietysti. Harmittaa vaan kun lämppärinä ne ei soittaneet kun yhden albumin biisejä, mutta onneksi ainakin yksi lemppari biiseistäni soitettiin. Se oli The Jester. : D Ihan paras. Ja Juggernaut. Ohhoi. Ja laulaja oli niin söpö kaikkine karvahattuineen. :----D Se heitti jossain vaiheessa sen hatun yleisöön ja harmitti kun se hattu meni ihan toiseen päähän missä ite hengailin. x)

Prodigy taas soitti ihan kaikki parhaimmat klassikot aina Breathesta Smack my bitch upiin ja Voodoo Peopleen. Muutama uuden albumin biisikin tuli ja onneksi tunnistin ne ettei tarvinnut vaan nököttää tyhmänä ja miettiä että mitähän nääkin biisit on. x) Välillä oli vähän vaikeuksiä nähdä mitään lavalle kun miun eteen työnsi kaikki kamalan pitkät miehet ja ne heilutteli käsiään niin kovasti että oli vaikea nähdä edes lavalle. Jossain vaiheessa ajauduin siskon ja Tonin läheisyydestä jonnekin lavan keskikohdalle ja pompin yksinäni siellä onneissani välittämättä mistään mitään mutta kun tajusin että toinen laulajista kehotti ihmisiä tekemään sen sekoilu ympyrän melkein menin paniikkiin kun olin juuri siinä keskellä. XD No onneksi vältin sen ympyrän ja ajauduin taas vaihteeksi puristuksiin ihmispaljouteen. 
Ärsyttävintä sen jälkeen oli se, että joku täysin läpimärkä poika onnistui JOKA SAATANAN KERTA tulemaan miun eteen! Siinä sitten yritin olla koskematta siihen koska silloin kun niin kävi niin kylmät väreet vaan nousi selkää pitkin. Hyi hemmetti miten hikinen se jätkä oli! Yäk. Sitten huomasin Ellun ja Tonin jossakin lähimailla edessä ja pompin tieni niiden luokse ja lopun keikasta hengailin taas niiden seurassa. Ja tietenkin se hikinen poika ilmestyi taas miun viereen.

Noh, keikan jälkeen oli pohkeet kipeät pomppimisesta ja suu kuiva kaikesta siitä huutamisesta. Madeltiin hakemaan takit narikasta ja Tonttu kävi hakemassa meille juomista silläaikaa. Ja kun jossain vaiheessa istuttiin vähän lepäämään joku umpikänninen mies istui miun viereen ja kävi kyselemään kaikkea outoa. :D Ihme äijä.
Sitten häippästiin bussipysäkille ja meidän onneksi viimeinen bussi määränpäähämme saapui juuri sillon kun käveltiin pysäkille. Olipa tuuria. :) Mentiin sitten Tonin mummolle yöksi ja oltiin niin väsyneitä että käytiin suoraan petiin ja nukahdettiin melkein samantien. Tosin mie heräilin yöllä välillä siihen että oikean jalan pohkeesta veti aivan kamalasti suonta. Ei siinä sitten auttanut muu kun lähteä hiippailemaan jotta lihakset vähän rentoutuisi/lämpenisi. Heitin sukat jalkaan ja menin takasin nukkumaan ja seuraava asia mihin havahduin oli se että Ellu tuijotti suoraan miunpään yläpuolella miun naamaa ja säikähdin ihan hirveästi. XD Sitten heräiltiin porukassa ja mentiin aamupalalle. Meille tuli vähän kiire kun Tonin eno lupasi heittää meidät keskustaan kun sen piti viedä mummo jonnekin silmälääkäriin, ja aikaa oli valmistautua 20 min. :D Ellulle meinasi tulla mahdoton kiire, mutta selvittiin. Autossa Tonin eno, joka on siis piirtänyt sen Kullervo sarjakuvan signeerasi miulle ihan oman kirjan ja antoi sen miulle. : O Ihan vaan siksi kun opiskelen sarjakuvaa opistolla. XD Siistiä! Nyt se albumi sitten pötköttää tuolla sohvalla. Vähänkö brassailen sillä meidän sarjis opettajalle. :p

No joo, ja mikä minua sitten masentaa on se, että miun puhelimesta katosi kaikki numerot enkä voi oikeastaan olla yhteydessä kehenkään. : D Ja siis kun miulla meni puhelin paskaksi niin otin käyttöön vanhan kapulan ja kaikki numerotiedothan oli jäänyt kännykän muistiin.. Sitten sain tietää muutamia kivoja pikku juttuja mitä miulle oli luvattu kertoa mutta ei oltukaan näin tehty, vaan jätetty miut ihan tyhjän päälle niin hävisi kyllä luottamus erääseen ihmiseen tässä ihan tyystin. Muutenkin tuntuu taas siltä että kaikki olisi jollain tapaa miulle vihasia tai jotain kun ei voida puhua mitään tai sitten jos puhutaan niin tiuskitaan, ihankun mie oisin tehnyt jotain maailmaamullistavaa pahaa. Ihan sama, olkoot sitten omissa pikku maailmoissaan ja leijailkoot siellä saatana. Ei voisi enää paljon paskaakaan kiinnostaa.
Että näin. Oli tosi kivaa palata kotiin ja laskea onnellisuustaso kympistä nollaan.