1248979770_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Nosiis ideahan oli se, että tänne tietokonehuoneeseen kuuluu aika selkeästi se, miten naapurin lapset huutaa ja ilakoi pihalla. : D Ja joskus se huuto kuulostaa tosiaan siltä kuin niitä lapsiraukkoja syötäisiin elävältä. Ja useimmiten kommentoin asiasta mesessä vähän kaikille.
Anteeksi nyt huono laatu, en jaksanut panostaa kamalasti kun kellokin on jo noin paljon. (niinjoo..) Ja olen istunut koko päivän autossa, kestänyt ihania sukulaisia ja kaikennäköstä. Miun jalat on ihan kuolleet, käytiin Kotkassa tsekkailemassa jokin ihme merimuseo(?) ja siellä oli vähän kaikenlaista krääsää. : D Ja sen näyttelyn läpi käyminen kesti parisen tuntia, miulla oli huonot kengät ja sitten osan matkasta kävelin paljain jaloin ja siellä oli kylmät lattiat. Varautukaa siis hyviin ja mukaviin kenkiin sellaisilla reissuilla! (nojaa, tuskin kukaan on yhtä hölmö kuin minä)

Ja ainiin, käytiin myös Inkeroisissa katsomassa sitä opistoa, kun sinne pääsin sisälle. =) Vaikutti mukavalta paikalta, jos vaan saisin sen oman huoneen; en nimittäin jaksa yhtä ihmistä viikkoa pidempään samassa huushollissa/huoneessa. : D Mie varmaan jään vanhaksi piiaksi yksinäni asumaan kun en kestä muiden läsnäoloa..
Noniin, jokatapauksessa tällaista siis tänään.