Kuka väitti että kurssilla on tylsää? No en minä ainakaan!

Hmm, eli siis olen tällä hetkellä työttömien luusereiden kurssilla minkä tarkoituksena olisi löytää jonkinlainen työpaikka. Yay. Oishan se kiva ja oikeastaan ootan jo innolla työharjottelujaksoa. Ihan vaan siksi koska täällä "teosiassa" ei oikein ole koskaan mitään oikeasti järkevää tekemistä. No jaa, olenhan minä täällä jotain oppinutkin, esim. joitain pikku juttuja Wordista (joo-o, siinäkin oli joitain jänniä juttuja mistä en edes tiennyt!) sekä opin uudelleen käyttämään PowerPointia! Ja opin myös pitämään Wordin 2007 versiosta mistä en aikaisemmin tykännyt yhtään. x3

No juu, kuvasta sen verran että en viitsinyt ruveta nyhräämään eukolle nännejä kaikkien kurssilaisten katseiden alla. :--D Koska.. Paintilla piirtäessä täytyy aina piirtää suurennoksella pakostikin jos haluaa edes jonkin näköistä järkevää suttua aikaan.. Ja juu, hiirellä on tooooosi mukavaa piirtää. Ihan oikeasti, rakastan hiirellä piirtämistä jopa enemmän kuin piirtopöydällä. NO EN TODELLAKAAN, HALUAN PIIRTIKSENI TÄNNE YHYY HAISTAKAA PASKA SENKIN HIIRELLÄ PIIRTÄJÄT. D: Krhm. Juu..
Huomasinpa juuri että ämmällä on myöskin lipsahtanut kämmen väärin perin. :( Noh, onhan tuo muutenkin aika epä-inhimillinen olento, joten.. Ei välitetä siitä. 8)