Jaa, suurin osa nettiörveltäjistä saattaa tunnistaa tästä kys. henkilön, mutta koska olen kiltti, en sano mitään asiasta.

Tuli todellakin vähän raivottua aiheesta. Miksei ihmiset tajua, että kun laitat sarjakuvaa nettiin ja pyydät kommenttia, on se kritiikkikin kestettävä. Sitäpaitsi kritiikkiä annetaan ihan sen takia, että oppisi jotakin. Ja kun epäasiallinen kommentti on itkupillin mukaan tällainen: "Hei, luin sarjakuvaasi ja haluisin sanoa pari asiaa. Hahmot ovat hieman tylsiä ja ruudutus ei toimi kunnolla, mutta jatkossa jos panostat näihin asioihin, voi sarjakuvastasi tulla hyvä!" alkaa päässä keittää. ONKO SITÄ V*TUN KOIRA/SUSI SARJAKUVAA PAKKO TYÖNTÄÄ NETTIIN JOS EI KESTÄ KRITIIKKIÄ VAIKKA SITÄ PYYDETÄÄN?!! Oon törmänny jo moneen ihmiseen jotka alottaa kauheet draamailut siitä jos joku vahingossa huomauttaa jostain virheestä. Hei, ihminen tekee virheitä ja niistä pitää oppia. Ja jos sitä ei ite huomaa ja toinen huomauttaa, asiasta pitäisi olla kiitollinen, eikä alottaa hirveetä kohtausta.

No mutta myönnetään, että joskus ihmiset ihan tahallaan kettuilee tollasille tyypeille netissä. Mutta oon huomannut, että yleensä se ihminen vaan aiheuttaa sen itse olemalla idiootti. Jos tääkin kys. henkilö olisi vaan ollut rauhallinen ja itse asiallinen, mitään viharinkiä ei olisi muodostunut hänen ympärille. Kyllähän se satuttaa jos sanotaan pahasti, mutta c'mon, ihan oikeesti. Ei neuvoista ja avusta pidä suuttua kun ihmiset sitä tarjoaa ilmatteiksi.

(mutta loppupeleissä se sarjis oli oikeesti niin paska, ettei huonompaa ole olemassa..)