Huomasin juuri erään mitättömän mutta silti mielenkiintoisen pikku asian..

Nimittäin pidän kuolaavista asioista. Okei, mitä hittoa?
1. Tykkään sikana Alieneista(xenomorph), ne on liskomaisia mutta silti
ihmismäisiä ulkomuodoltaan(jos siis ovat ihmisessä kasvaneet). Ja ne kuolaa.
2. Huomasin rakastuneeni Venomiin(Hämähäkkimies), joka kuolaa sarjakuvissa. Muistaakseni kuola oli jätetty leffassa pois. (mutta kumpikin versio on ihana. ^-^)
3. Isot koirat. Ne kuolaa. Oikeesti. 8D 

Kertokaa lisää kuolaavia otuksia niin luultavasti pidän niistäkin alitajuisesti. .__.


No joo, sitten muita juttuja, nimittäin olen nähnyt tässä parina yönä ihan omituisia unia.
Nimittäin ekalla kerralla(toissayönä) näin unta että miun piti pelastaa Turtlesit jostain hiton pulasta, ja ainut keino oli kiivetä jonkun talon katolle köysitikkaita pitkit. 8D Heti ensimmäisen askeleen jälkeen olin ihan voimat pois ja ajattelin oikein että kyllä tässä alkaa arvostamaan niitä tyyppejä telkkarissa jotka kiipeää tällasia tikkaita ylös. Lopulta luovutin ja yhtäkkiä olinkin kissa ja seikkailin samaisen talon salakäytävissä Aristokatti -leffan kissojen kanssa. Mitä hemmettiä??
Viimeyönä näin unta että olin Spider-man(joo-o..) ja yhtäkkiä olinkin sitten oma itseni ja istuin pimeässä huoneessa Venomin kanssa. : DD Miun teki hirveesti mieli tuijottaa Venomia mutten uskaltanu millään koska se tuijotti minua ja katoin vaan sen ohi jatkuvasti mutta näin sen kokoajan silmäkulmassa ja ai että se oli söpö. .__.

Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa yötä ja mitä se tuo tullessaan. Batmanista ois kiva nähdä unta kanssa. : D Voisko laittaa toivomuslistalle?