Hip hei humalaa.

Joo-o, todellakin.. meillä oli tänään viimeinen päivä koulussa ja samalla ne oli joulujuhlat. Meillä oli hauskaa, oppilaat sai esittää omia esityksiään ja valokuvauksen puolelta kaksi poikaa soitti opiston rikkinäisillä soittimilla joululauluja punk -henkisesti. :'D Meillä oli hirmu hauskaa! Bassossa oli vain yksi kieli ja rummutkin oli jo kolmeen kertaan paikattu ja joutaisi kaatopaikalle, mutta silti sieltä tuli ihan hyvää settiä! 8D Ja opettajat pitivät oman esityksensä mille sai taas nauraa kippurassa, tyypit nolasivat itsensä täysin! Huh heijaa.
No, sitten olikin jouluruoka ja kaikki tyytyväisinä mutusteli herkkuja napoihinsa kunnes jossain vaiheessa ruokalaan tuli joulupukki ja melkein sain jonkun kohtauksen aikaan kun säikähdin niin perkeleesti. : D No minkäs sille voi jos pelkää kaikkia naamioituneita vieraita ihmisiä.... (miksi sitten miulla on jokin sairas fetissi naamioihin..? Melko sairasta..) Vaikka tiesin että se oli yksi mukava mies opistolta, mutta silti, en mahda sille mitään että pelkään joulupukkeja. :( En voi mennä ikinä kauppoihinkaan joulun aikaan kun pelkään niitä niin kovasti.

No joo, tuolla kellarikerroksessa olisi viimeiset bileet/joulun juhlistamis pippalot. Kun valokuvauksen porukka lopettaa niin niillä on vähän omat pikku läksiäisensä siellä. Oisinhan minäkin sinne voinut mennä mutten oikein ole kiinnostunut näistä ihmisistä ketä siellä on. Kaikki kaveritkin lähti jo kotiin. Siellä ne nyt luukuttaa täysillä jotain korvanraiskaus-poppia mitä kukaan ei voi oikeasti kuunnella tunteella. D: Joten miun täytyy pitää omia bileitä täällä huoneessa - yksin. 8) Kävin kaupassa ostelemassa siideriä ja lihapiirakkaa... mitähän tästäkin tulee. Tällähetkellä kuuntelen täysillä omia musiikkejani täällä..

Mutta miulla on jo nyt ikävä kaikkia opiston ihmisiä! Harvoin löytää näin ihania ihmisiä, vaikken oikeastaan ystävystynyt kunnolla kuin yhteen + kämppikseen mikä nyt oli melkeinpä pakko. : D Voi että! Oli vähän itkussa pidättelemistä kun tulin tyhjään huoneeseen ja kämppis oli jo lähtenyt kotiin. Mutta luvattiin pitää yhteyttä ja aion vielä joskus käydä taas opistolla katsomassa mitä nää muut tyypit oikein tekee. 8)