Jaa, miulla ois 3 sarjakuvaa mitkä pitäisi tänne laittaa mutta koska olen ollut hyvin, hyvin laiska, en oo jaksanu skannata niitä. :p Ihan vieläkin sen takia kun se on niin hankalaa kahden koneen kanssa säätää ja mie haluisin vaan illalla rentoutua ja datailla kaikkea normia. x)

No mutta teinpä tässä kurssilla tuollaisen kuvasen, missä esiintyy meitin iki-ihana Allu, Xenomorph figuni joka on n. puoli metriä korkea ja jonka pää lähti irti kun luultavasti kissa(perkele) tiputti sen lattialle. D: Yhistin siis 2 kuvaa jollain lollero Paint. NETillä, mikä oli aika perseestä, mutta toimii ihan jees jos ei tartte mitään ihmeellisempää tehdä. Miun pitäisi tehdä jotain työhaastattelu tehtäviä, mut ei vois kiinnostaa vähempää.. :s Ehkä ruokatunnin jälkeen sitten.. en mie oikeestaan ikinä jaksa tehä mitään ennen sitä. Hih.

Haluaisin väkerrellä kaikenlaisia postereita ja harjoitella graafista suunnittelua ennenkun menen työharjotteluun sellaisia hommia tekemään. Ongelmana on vain ideoiden puute sekä materiaalikato. Niin ja myös osaamattomuus. D: Vittukun en toisaalta haluis mennä sinne kun se nyt oli vaan.. toka vaihtoehto.. : D No mut ei pidä valittaa kun kerta sinne pääsin ja eihän se oo kun pari kuukautta vaan.. PARI KUUKAUTTA JUMALAUTA EN MIE JAKSAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAANNNNNGH!