Koin eilen illalla syvän järkytyksen kun näin Turtles -animaatio leffan telkkarista.

Teini-ikäiset mutantti ninja kilpikonnat oli raiskattu mitä pahimmalla mahollisella tavalla, ne oli muovisen näköisiä ja niillä oli pupillit. ._____.
Mutta kilppareiden ulkomuoto on aikojen saatossa muuttunut aika tavalla, nykyisinhän niillä ei ole ollut edes häntää moniin vuosiin. Niin ne vaan kehittyy, kaikki hyvät vanhat rapistuu pois, paitsi että jotkut menee välillä hyväänkin suuntaan, kuten esim. Batman, jonka ulkomuoto alkuperäisissä sarjakuvissa on enimmäkseen huvittava. Löysinpä divarista vanhan Batman -julkaisun missä oli tarina vuodelta -44 jossa oli Harvey Dentin eli Kaksikasvon/Kaksinaaman ensiesiintyminen, jäi tosin vähän kesken sen pätkän luku kun alkoi niin hemmetisti naurattaa ne jokaisen paneelin kommentti -laatikot. : D

Mutta takaisin rakkaisiin Kilppareihin. Itse totuin siihen 80-luvun animaatio sarjaan nappulana, jota kyllä väitetään lasten versioksi, vaikka itse sain yhdestä jaksosta peräti traumoja. Onhan kyseisessä sarjassa hieman lapsekas piirtotyyli, ainakin kilppareiden kohdalla, mutta muuten tyyli oli aika realistista varsinkin ihmisten osalta. Muistan kun pienenä rakastuin Silppuriin, se oli kai ensimmäinen pahis -ihastukseni. 8) Vaikka tässä 80-luvun sarjassa äijä on aika mitättömän näköinen, mutta mikäs siinä.
Tykkäsin myös siitä 2000 -luvun animaatio sarjasta joka on hyvin uskollinen alkuperäiselle tyylille, mutta tarinat on vähän mitä on. Vaikkakin mestari Tikun menneisyys oli hyvin samankaltainen kuin sarjakuvissa. (vaikka mielestäni 80-luvun animaatiossa Tikun kohtalo ja menneisyys oli paljon jännittävämpi ja pelottavampi)
Hahmoista myös sen verran, että Donatello on aina ollut oma suosikkini.

Ihan vielä vertailun vuoksi laitetaan pari kuvaa esille. Vanhoista sarjakuva piirroksista aina nykyisiin, kauhistuttaviin animaatio pläjäyksiin: