1249052458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Katselinpa eilis iltana jotain tyhmää Dracula leffaa maikkarilta ja mieleeni juolahti ajatus, että miksi vampyyrit pitää aina olla niin komeita ja kauniita, ihmishahmoisia olentoja varustettuna kulmahampailla ja punaisilla silmillä. (yleinen käsitys) Tietysti se vanha ajatus vampyyrista on kai se linnanherra joka on kalmankalpea ja tummatukkainen vaalealla raidalla varustettuna. Hän osaa muuntautua lepakoksi(tai vampyyriksi, hei niitä on oikeasti olemassa), kiipeillä seinillä ja kaikkea muuta kivaa, mutta muuta mielenkiintoista hänessä ei ole. Tummat vaatteet? Oh yeah..
No sitten on nämä vampyyrit Buffy the Vampire Slayer -sarjassa, jotka ovat jo ottaneet edistysaskeleen ja ovat mielenkiintoisempia kuin nämä tavanomaiset kulmahammaskeijut. Kasvot muuntautuvat jännästi ja niillä on yleensä keltaiset silmät, jos oikein muistan. =) Mielenkiintoista.

No jokatapauksessa tässä(ylhäällä) olisi teille minun mielipiteeni vampyyrista. Se on jonkinlainen peto, saanut vaikutteita ehkä liikaa zombie -leffoista, mutta kuitenkin.. : D Olisin alunperin halunnut tehdä sellaisen enemmän lepakkoa muistuttavan, ihmishahmoisen otuksen, mutta tämä sitten syntyi kun yöllä piirtelin. Se on saanut myös ihan tosi vähän vaikutteita Blood the Last Vampire -leffan otuksista..