Ohhoh, kävin sitten siskon ja tämän työnantajan järkkäämissä halloween -bileissä!

Sinne piti pukeutua teeman mukaisesti joten tietenkin laitoin tekemäni naamarin päälle ja menoksi. XD Tarjolla oli oikeen hyvää ruokaa, harmi että söin kotona ennenkun menin sinne, olisi tehnyt mieli syödä lisää. Jälkiruuaksi oli siskon tekemää boolia tai mitä lieneekään ollut, mutta se oli tosi hyvää. Ihme kyllä meni alas koko lasi vaikka en yleensä niin voimakkaista juomista pidäkään.. 8) Sitten kuunneltiin hyvää musiikkia ja höpöteltiin muiden vieraiden kanssa, oli kivaa. 

Kaikkein paras oli murhamysteeri -peli mitä pelattiin sitten kaikki vähän juovuksissamme. 8D Kaikki sai oman osansa mysteerissä jossa herra Hyde sai surmansa, itse olin Hyden vanha lapsuuden ystävä. Myös siskon työnantajan lemmikit saivat osan murhamysteerissä. x) Dobermanni Ryyni oli hovimestari.
Meille annettiin laput joissa oli hahmoista jonkinlaista taustatietoa ja saatiin tutustua rooleihimme hetken aikaa, sitten piti arpoa lappusia, joissa oli mukana lappu X, joka tarkoitti sitä että X -lapun saava henkilö oli murhaaja. Itse sain "iiiiiiiiiiiiiiiiik!" -lapun joten miun piti huutaa silloin kun valot sammutettiin ja "huomasin" murhan tapahtuneen.
Peli oli aika hauska, etsivinä olleet henkilöt kuulustelivat kaikkia ja lopulta ratkaisivat mysteerin ja murhaajakin löytyi. : D Peli oli tosi hauska ja kaikilla ainakin oli kivaa, johtuiko se sitten alkoholista vai muuten vaan hupsusta ilmapiiristä, en tiedä.

Oli ihan mukava halloween, mutta tuntui vähän hassulta olla sellaisessa porukassa jossa olin todella nuori muihin verrattuna. 8D 

Tässäpä vielä kuva miusta Frank -maski päässä:


                                                                           Todella, todella kaunis olen...