Eli siis kannettava. 8DD

Sain ihan ikioman kannettavan koneen vihdoin ja viimein. <3 Mutta tämä uusi ihanuus on saanut miulle jo harmaita hiuksia enemmän kun mitkään koneet yhteensä näinä parina päivänä..

1. Tässä mulkerossa on käyttöjärjestelmänä Vista.
2. Nettiyhteyttä on ihan mahdotonta saada napattua kun modeemi on seinän takana.
3. Minkäänlaisia ohjelmia on mahdotonta asentaa tähän, ensinnäkin Mozilla oli ihan liian hankala, sitten messenger tuntui ihan mahdottomalta tehtävältä asentaa, myös mokkulan asentaminen ja yhteyden muodostaminen oli ihan liian haastavaa ja nyt kun yritän niinkin yksinkertaista juttua asentaa kuin java, tämä lapsonen laittaa siinäkin hanttiin.
4. Akku loppuu silmänräpäyksessä.
5. Kun katsoin leffaa, niin oli ihan mahdotonta ensinnäkin laittaa elokuva pyörimään ja sittenkun muuvi oli pyörimässä se jökkäsi ainakin 5 kertaa parituntisen elokuvan aikana.
6. Tässä on olevinaan kaikkia jänniä hienouksia, kuten sivussa täydellisen turha numeronäppäimistö ja äänen säätimiä mitkä ei edes toimi.

Ihme otus. Minä oisin halunnut vaan yhden Youtube -videon katsella muttakun ei niin ei.

Nojaa, kävin tänään myös kaverin luona kylässä.. pyörällä kun tämä ihana kone ei suostunut avaamaan kaupungin nettisivua, olisin tarkistanut bussiaikataulun mutta ei sitten. Tällä kaverilla on vuoden ikäinen tyttö lapsonen joka tuntuu joka kerta vierastavan minua ihan hirveesti ja ujostuttaa mutta silti olen niin hassun näköinen että on pakko nauraa. 8) Noh, juotiin kahveeta ja jutusteltiin, pelattiin pleikkaa ja loppua kohden kaveri laittoi tytön miun syliin ja se sitten nukahti siihen miun syliin. :) Yllättävää miten paljon lämpöä niinkin pienestä ihmisestä lähtee.
No herättyään tämä taapero sitten löysi miun laukun ja kaiken ihanan sisällön, ja varsinkin lompakko sekä kännykkä oli aivan ihania leikkikaluja! Ainakin lompakon avaaminen ja kiinni laittaminen oli kamalan jännää ja puhelimen näppäimiä painelemalla sai siihen hienon valon! Jännää. Hauska tapaus se tyttö kyllä on, vilkutti kun lähdin kotia kohti vielä ovensuussa ja olisi kai tullut miun mukaankin. XD
Oli hauska päivä lukuunottamatta sitä, että koira söi jonkun oudon toukan ja sen takamuksessa oli muhkea punkki jonka jouduin ottamaan pois kun porukat on jossain ihme häissä.