Noh, eipä miulla kovin mielenkiintoisia juttuja tälläkertaa ole, mutta laitetaan nyt pari kuvaa tänne huvin vuoksi ja selostetaan turhia.

Syksy on kiva, mutta kylmyys pitemmän päälle ärsyttävää. Pyöräilin aikaisemmin paikalliselle elokuvateatterille koska siellä oli joku ihme näytös juttu, mihin sisko sitten oli myös tekemässä kampauksia muiden partureiden kanssa. Näytöksen aiheena oli James Bond, ja Bondina komeili miun ja siskon kaveri, Tonin a.k.a. Jamesin seurana oli sitten muutama Bond tyttö jotka sitten esittelivät kampauksia elokuvateatterin lavalla elokuvista tutun musiikin saattelemana. Ja tietenkin itse Bondin. Ja niin, miksi sitten pyöräilin teatterille, oli syy siis se että sisko pyysi minua ottamaan kuvia näytöksestä ja hänen tekemistä kampauksista. Tässä pari:


     

Nämä siis on siskoni tekemiä kampauksia. 8) Paitsi että Tonille ei tarvinnut paljoa tehdä, mutta tehtiinpä kummiskin.
Näytös meni hyvin ja sain pari ihan hyvää kuvaakin, vaikka nuo yksittäiset kuvat oli harmikseni hieman sumeita ja epätarkkoja. :(

Meillä oli tällä viikolla koulussa pilapiirustusta, ja sanottakoot että oli aika perseestä. Varsinkin torstaina kun edellisenä iltana oli opiston bileet joissa meni ehkä myöhään ja otettiin ehkä pari liikaa. Mutta kivaa oli silti! Ja tutustuttiin kämppiksen kanssa paremmin seinänaapureihin jotka onkin tosi hyviä tyyppejä! =) Ja sitten -köh- "tanssittiin" hieman sellaisen teiniteknopoppiräppi helvetissä ja miun tanssiminen muistutti lähinnä jalkavamman saanutta pulua. Paitsi silloin kun kävin toivomassa DJ:ltä Prodigyn Voodoo peoplea. Silloin oli kova meno päällä ja riekuin enemmän kun kukaan muu. 8D Oli jännää.
Mutta tosiaan, meillä oli pilapiirustusta. Ja sitähän veti tietenkin sarjakuvan opettaja joka osaa olla aika vittumoinen ja outo ja saa kaikki aina hämilleen tunneilla. Kaikki tuntuivat olevat hemmetin kireitä ja väsyneitä niillä tunneilla ja se masensi kaikkien olotilaa ja varsinkin torstaina oli niin armoton ketutus ja päänsärky ettei mitään jakoa, ja siitä syntyi kuva jolle naurettiin kaverin kanssa aika räkäisesti koska meitä väsytti. Väsytti niin saatanallisesti.