Just joo, kela laittoi taas niin haista paska -paperin ettei mitään järkeä.

Miehän siis sain taivaalliset 88€ joka kuukausi opintotukea tässä sen aikaa mitä nyt kävin koulua, ja koulun ilmoitettu loppumispäivämäärä minulla on 17.12.2009. No kela nokkelana poikana laittoi miulle kirjeen, että miun pitää palauttaa tämän kuun rahat koska; "Opintotuki lakkautetaan valmistumis- tai keskeyttämiskuukauden alusta lukien, jos opiskelija valmistuu tai keskeyttää opintonsa ennen kuukauden 18 päivää." Niin että haistakaa huilu.
Olisi vaan pitänyt ilmottaa loppumispäiväksi 18. päivä koska sillonkin on vielä oikeestaan ohjelmaa koululla, mutta näin meillä, mitä teille kuuluu, saatana.

En tiedä miksi asia suututtaa.. 88€ ei ole mitenkään iso summa ja meinasiko ne että mie elän helvetti kuukauden jollain 10€? Junaliput pitäisi maksaa, syödäkin pitäisi edes kerran viikossa sun muut jutut/tarpeet mitä siinä kuukauden mittaan tarvitsee.. ne maksaa rahaa.

Nojaa, kyllähän tää tiedettiin että kela kusettaa kaikkia. Miekin saan noin vähän rahaa ihan sen takia kun miun vanhemmat "tienaa liikaa rahaa". Vau.