Jaahas, jaahas. 

Mahdollisille seuraajille sellanen uutinen että miun elämässä ei ole hetkeen tapahtunut mitään jännittävää enkä oikein oo jaksanut piirtää merkintöjä vaikka oiskin tapahtunut jotakin. x) Noh, ajattelin sitten kirjottaa mitä miulle nykyisin kuuluu. (jos se nyt ketään ylipäätään kiinnostaa, en loukkaannu jos tätä ei jaksa lukea, sillä ite en ainakaan jaksais koska lukihäriö)

Oon tosissaan edelleen töissä valokuvaamossa, miun päivät menee töitä tehdessä ja kotona ei sitten jaksa oikein tehdä mitään muuta kuin istua koneella ja syödä. Miulla on kasapäin piirtohommeleita mitä pitäisi jatkaa, mm. tilaustöitä ja tietty sarjiksiakin pitäisi jatkaa.. Ois kivaa, mut miun kaikki aika menee möhnäilyyn enkä jaksa sitten alottaa mitään juttuja. Pitäis kai rajottaa koneella olemista, mut toisaalta tarviin konetta mahd. reffikuviin niin ei sekään oo helppoa. :'D 

Miulla on kesäksi suunnitelmissa ravata eri coneissa; Kawacon, Animecon ja Tracon. Desuconista en oo varma että menenkö, koska vituttaa se, että sinne myydään vain kolmen päivän rannekkeita. Periaatteesta haluisin jäädä pois + Desucon on saanu miun silmissä vähän turhan elitistisen maineen, mutta oh well. 
Kawaconiin meinattiin Hantin kanssa mennä taidekujalle myymään kamoja sunnuntaina. (: Lauantaina cossataan Hunter x Hunter hahmoja mistä oon niin innoissani etten meinaa pysyä pöksyissäni. (parempi kuitenkin ois pysyä) Miulla on taidekujallekin lievä kriisi, kun en tiedä mitä sinne laittaisin myyntiin.. Mutta kai sitä jotain saa aikaan ja onhan tässä reippaasti 2 kuukautta aikaa.

Pitäisi myös rakennella cosseja, miun Paku cossiin en oo hankkinu muuta kun nenäkittiä ja revolveri propin, mikä nyt ei sit ookaan hyvä koska a) se on liian pieni b) siinä on vammasia kuvioita ja c) se onkin sit väärän värinen, koska haluan tehdä Pakun uuden animaation mukaan. Oh well, kaipa se siitä onneksi se proppi/muoviase ei ollu kallis niin voin ostaa uuden ilman että alkaa ostasuoni nykimään. (: 
Animeconiin meinasin cossata Basiliskin Okoita, siihen on hankittu shortsit, ei muuta. Onneksi se on melko helppo, tosin mietin edelleen mistä repäsen sellaset hienot ninjaflipflopperit. :'D Eli siis sandaalit. Ehkä ostan normisandaalit ja teen ite ne narut siihen. 

Traconiin ei sitten olekaan valmiiksi mietittyä cossia. Ois siistiä tehdä Mass Effectin Liara kun Filo sanoi että näytän jo valmiiksi kys. hahmolta. :'D Mutta ei kauheesti innostais sen maskeeraus.. + olen liian läski enkä jaksa laihduttaa, trololo. Baiken Guilty Gear peleistä ois cool ja loppupeleissä melko helppo(ja oon miettiny cossaavani sitä jo kauan), mitänyt en osaa tehdä kimonoa, angst. XD 

Kuitenkin yhden yhteneväisyyden huomaan kaikissa näissä cosseissa, kaikilla on megaboobsit. o___O