No, ihan loogista kun tätä nyt pystyn tässä kirjoittamaan..

Mutta tosiaan oli hengenlähtö lähellä tänään. Oltiin ajamassa Kouvolasta Imatralle, minä, sisko ja takapenkillä serkku. Sisko alkoi jossain vaiheessa matkaa valittaa että onpas tylsää ja mitä tehtäis. No, eipä menny kauaakaan kun edessä oli jotain hässäkkää, sisko jarruttaa, auto sammuu hätäjarrutuksesta ja hetken mietin, että olipa tuuri ettei kukaan ajanu perään. Sillä samalla hetkellä auton perään lojahti auto. Tie oli siis pitkä suora, jossa nopeusrajotus ainakin 80km/h. Auto heitti ojaan ja sisko huutaa "Onko Tintti kunnossa?!" Käännytään kattomaan onko serkku hengissä ja hyvinhän tuo näytti elossa olevan, seuraavaksi sisko huutaa että ulos autosta. Kipitettiin kauemmas autosta ja sitten kohtasi hullu näky. Auto on ihan rusinana ojan pohjalla ja sisko panikoi, oliko tää hänen vika. Huomattiin että paikalla oli paljon autoja ja eräs mies sanoi että keskellä tietä oli seissyt venäläinen auto. Vika ei siis johtunut meistä, edessä ajava oli väistäny pitkäkilpistä, venäläinen oli tullut eteen ja auto lähti pyörimään vastaantulevien kaistalle. Vastaan tuli rekka, luultavasti venäläinen sekin, nirhaisi edellä ajavan autoa mutta jatkoi tyynesti matkaa. D:
No, koska edessä oli hässäkkää ja sisko painoi jarrua, takaa tullut saatanan iso pakettiauto kaikkine peräkärrineen tuli sitten meidän auton perseeseen. Pakun takana ajanut auto onnistu väistämään mutta pysähtyi säikkynä siihen ja varmisti ettei kellään ollut hätää. Poliisit soitettiin paikalle ja kaikkia kuulusteltiin vuorotellen ja ambulanssin henkilökunta tarkisti ettei meillä ollut mitään hätää. Kaikki kolarissa olleet selvisi vammoitta, mitänyt itellä ja siskolla niskat on jumissa töytäisyn takia, mutta se menee ajallaan ohi.
Mutta ei hitto miten hyvä tuuri serkulla oli, jos se ois istunu kuskinpuoleisella paikalla niin se ois kyllä menny muuskaksi. Nimittäin sen verran pahasti meni auto ryttyyn juuri siltä puolelta. x(

Tässä vielä pari kuvaa mitä otin kännykällä:


  Ja tää valkonen auto tuli perseeseen


No, ainakin oli aurinkoista. : D