Tajusin tänään erään asian. 

Tajusin, että miulla on ihan helvetin hienoja ihmisiä miun lähellä ja rakastan teitä jokaista täysillä. 

Tajusin, että vaikka välillä on huono päivä niin aina on joku joka osaa piristää ja sanoa just ne oikeet sanat. Itkin tänään ensimmäistä kertaa onnesta, tähänasti jokainen miun kyynel on ollu surun kyynel mutta tänään siitä tuli jotain niin mahtavaa että en kestä. En voi pitää tätä sisälläni sillä muuten ratkean onnesta. Joskus vaan tarttee sellasen pienen rage hetken ymmärtääkseen, että tuolla jossain on ihmisiä jotka oikeesti välittää, sellasia joita oikeesti kiinnostaa. Te tyypit ootte miulle hemmetin tärkeitä, en vaihtaisi teitä keneenkään mistään hinnasta. 

Puhuin tänään ekaa kertaa niin puhtaasti sydämestä että se sai miut unohtamaan kaiken pahan miun mielestä. Tiedän että miulla on ystäviä joiden mielestä olen mukava ja jostain kumman syystä nää ihmiset pitää miusta, en tiedä mikä se on mutta oon tosi tosi tosi ilonen, että oon törmänny teihin. En oo koskaan saanu tällästä huomiota, vaikka se on pientä, niin se on tosi tärkeetä, on ihanaa että jaksatte miun juttuja vaikka olenkin välillä mölli.

En sano tätä oikeestaan juurikaan koskaan, mutta nyt se tulee, te ootte parhaita, miulla on niin awesome kaverit etten voi valittaa mistään. :) Kiitos teille kaikille, tiedätte kyllä ketä olette. <3 Tykkään teistä kaikista vaikken sitä välillä osaakaan näyttää.