Hih, Grievous Paintilla ja jälleen kerran hiirellä säädettynä. :E

Näin unta että olin kaupassa, ihan tavallisessa Prismassa seikkailemassa ja eksyin lelu hyllylle, jossa oli sellaisia lego-paketteja. Aiheena oli tietysti Star Wars ja yritin hikipäissäni etsiä Grievous figua. : D Sellaisia löytyi muutama kappale ja olin niin onnellinen kuin vain fani voi olla. Jostain syystä kuitenkin jätin kenraalin ostamatta ja lähdin kotiin valittamaan äitille että haluan sellaisen. Herättyäni mietin että miksen vain ostanut sitä? Unessa se ei ollut edes yhtään hintava ja kyllä miulla rahaa oli. : D Enkö sitten vaan kehdannut ostaa sitä vai mitä ihmettä? Lähes hämmentävää. Eräs samanlainen uni oli sellainen, että löysin vanhoja Pokémon pelejä jostain ale-korista, mutten silti ostanut niitä! MIKSI?!

En nyt taas vaihteeksi saa mitään järkevää aikaiseksi. .__. Varsinkaan blogisarjiksia, vaikka muutama idea on ollutkin. Ja koska sain uuden skannerin/monitoimikoneen ja koska tietokoneeni CD-asema on vittumoinen eikä toimi, en voinut asentaa skanneria pöytäkoneelle vaan jouduin asentamaan kääkäleen läppärille. Jesh! Koeta siinä sitten skannata läppärin kanssa, sitten pitää muuttaa tiedostot erikseen JPG. tai PNG. muotoon että ne tollot edes näkyisivät kun siirrän ne muistitikulla pöytikselle jossa voin niitä muokata. Pitäisi kai säätää vielä skannerin asetuksia niin, ettei se idiootti tallenna niitä kuvia Bittikartaksi. .__. Mikä voisi olla vammasempaa?

No jaa, ajattelin ostaa uuden tietokoneen ihan senkin takia kun vanha on jo niin vanha ja ihan romuna eikä oikein tehot riitä. x) Tekisi mieli ostaa Mac, muttakun ne maksaa liikaa ja kuitenkin PC on kivempi kotioloissa kun en meinannut mitään tehdasta perustaa. Mitään ideoita mikä olisi hyvä merkki? Acer ja HP on ainakin pois suljettuja, ihan paskoja ovat. :'D Nimim. kokemusta on.

Mutta joo, jospas saisin välillä jotain ihan oikeetakin aikaan niin ei tartteis näitä tektivalleja lukea kun ne ovat niin tylsiä. Lupaan että seuraavan kerran blogissa on sarjakuva! 8D